FJÄRRUNDERVISNING FR.O.M. 18 MARS 2020

Från och med onsdag 18 mars 2020 kommer S:t Botvids gymnasium bedriva undervisning på distans. Gymnasiesärskolan omfattas inte av distansundervisning och undervisning pågår. Elev/vårdnadshavare håller kontakt med mentor för mer information om vad som gäller för olika klasser. För mer information logga in på Vklass.

Stäng meddelande

LÄXHJÄLP PÅ DISTANS MED BIBLIOTEKET

En kvinna står vid ett bord och håller i en bok.

Nu erbjuder biblioteket läxhjälp på distans på de tider och dagar som syns i formuläret nedan. Det är olika tider måndag-onsdag och torsdag-fredag.

På tisdagar klockan 13-14 har vi skrivarcirkel på distans då vi kopplar upp oss, pratar lite om livet och bibliotekarien ger lite tips på böcker, vi gör en kreativ skrivövning tillsammans och så får ni med er en skrivövning att göra under veckan. Inga speciella förkunskaper behövs, alla elever är väkomna.

Boka bibliotekarien för läxhjälp här:
https://forms.gle/VS4ZChvEdHqeVzGm7länk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 24 mars 2020