FJÄRRUNDERVISNING FR.O.M. 18 MARS 2020

Från och med onsdag 18 mars 2020 kommer S:t Botvids gymnasium bedriva undervisning på distans. Gymnasiesärskolan omfattas inte av distansundervisning och undervisning pågår. Elev/vårdnadshavare håller kontakt med mentor för mer information om vad som gäller för olika klasser. För mer information logga in på Vklass.

Stäng meddelande

Studie- och yrkesvägledning

På S:t Botvids gymnasium är vi två studie- och yrkesvägledare. Hos oss kan du få hjälp med allt som rör studie- och yrkesval.

Du kan prata med oss om dina pågående gymnasiestudier eller framtida eftergymnasiala studier. Vi vägleder dig inför dina val så att du kan förbereda dig för en framtida arbetsmarknad.

Vill du ha hjälp med att reda ut vad olika utbildningar leder till? Kanske har du funderingar kring om du har valt rätt gymnasieprogram? Du kan beställa tid hos oss för ett personligt vägledningssamtal. Vi hjälper dig att bli medveten om dina möjligheter så att du kan fatta dina beslut och gå vidare.

Gisela Dahlberg Olshage
Nycirkus (ES)
Natur (NA)
Ekonomi (EK)