Gymnasiesärskolan

S:t Botvids gymnasiesärskola är för dig som behöver en individuellt utformad gymnasieutbildning som passar dina behov och intressen. Tillsammans med dig sätter vi upp mål och arbetar för att du ska nå dessa. Utbildningen ska bidra till att förbereda dig för en meningsfull framtid.

På S:t Botvids gymnasiesärskola får du möjlighet att bygga upp en stark självkänsla. Arbetssätt och miljö anpassas efter dina behov och för att gruppgemenskapen ska stärkas. Vi arbetar mycket med ämnesövergripande teman i undervisningen.

Skolan ska vara en länk mellan dig som elev och det omkringliggande samhället. Vi gör besök tillsammans på t ex bibliotek och badhus men också på arbetsplatser. Utbildningen är 4-årig. S:t Botvids gymnasiesärskola erbjuder flera spännande utbildningar, både nationella program och individuella program.

Öppet hus 2017

Välkomna på öppet hus hos oss på S:t Botvids gymnasiesärskola! Den 11 oktober är det öppet hus för föräldrar, och den 6 oktober kommer elever med skolpersonal. Mer info finns här.

Gymnasiemässa för särskolor

Vi kommer att delta på Gymnasiesärskolemässan på Fryshuset den 4 oktober. Mässans hemsida hittar du här: https://gymnasiesarskolemassan.wordpress.com/länk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 28 september 2017
Gymnasiesärskolan