Bild

Kontakt

I menyn hittar du kontaktuppgifter till alla som jobbar på skolan. Om du inte söker en viss person men vill kontakta skolan kan du göra det via epost.

FRÅNVAROanmälan

Elever som är 18 år och över anmäler själva sin frånvaro genom Vklass Länk till annan webbplats., eller via telefon:
010-888 70 50 före kl 08:00.

Mer information om frånvaroanmälan finns här.

Har du frågor om din antagning?

OBS! Vi kan inte svara på några frågor angående antagningen till gymnasiet förrän 15 augusti. Läs mer nedan:

Till dig som sökt gymnasiet

  • 1 juli: Eleven kan logga in på https://indra.storsthlm.se/ Länk till annan webbplats. och kan där se om hen kommit in på önskad utbildning. Det är viktigt att eleven tackar JA till den plats hen får även om det inte är den skola/utbildning man hade hoppats på. (Bättre att ha NÅGOT än INGET…) Om man är behörig sökande, men inte kommer in för att betygen inte räcker, kan man välja STÅ KVAR SOM RESERV. Då kommer systemet att testa igen efter att alla tackat ja/nej/stå kvar som reserv. Kanske har det blivit en plats ledig! Sista dag att svara på antagningsbeskedet är 18 juli.
  • 2 augusti: Antagningsresultat gällande reservplatser (omgång 1) publiceras och eleven ska tacka JA eller NEJ eller STÅ KVAR SOM RESERV.
  • 9 augusti: Antagningsresultat gällande reservplatser (omgång 2) publiceras och eleven ska tacka JA eller NEJ.
  • Måndag 15 augusti tar skolan över antagningen. Vilket betyder att innan 15/8 kan vi inte ge besked om lediga platser eller ta emot manuella ansökningar.

Frågor gällande din ansökan? Maila: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 september 2023
Sidan publicerad av: System