FJÄRRUNDERVISNING FR.O.M. 18 MARS 2020

Från och med onsdag 18 mars 2020 kommer S:t Botvids gymnasium bedriva undervisning på distans. Gymnasiesärskolan omfattas inte av distansundervisning och undervisning pågår. Elev/vårdnadshavare håller kontakt med mentor för mer information om vad som gäller för olika klasser. För mer information logga in på Vklass.

Stäng meddelande

Karta - hitta hit

OM DU KÖR BIL OCH KOMMER NORRIFRÅN

och åker E4, E20 (Södertäljevägen) tar du av vid Hallundakopplet och svänger första till höger ut på Hallundavägen och svänger sedan andra till höger, vid Hallunda Centrum. Efter Hallunda Centrum är det första avfarten till höger så kommer du in på Tomtbergavägen. Se kartan.

OM DU KÖR BIL OCH KOMMER SÖDERIFRÅN

och åker E4, E20 (Södertäljevägen) tar du av vid Tumbakopplet och åker mot Hallunda. Vid Hallunda Centrum svänger du till höger. Efter Hallunda Centrum är det första avfarten till höger så kommer du in på Tomtbergavägen. Se kartan.

Parkering finns vid entrén, 1 timmes fri parkering. Behöver du stå längre kan du hämta ett tillfälligt parkeringstillstånd hos den du besöker. Det finns också fri parkering för upp till 3 timmar i Hallunda Centrum.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 september 2019
Sidan publicerad av: Soleil Redaktör